✔ За дневно нежно чистење на чувствителната бебешка кожа од глава до пети

✔ Камилицата има смирувачки ефект

✔ Пченичниот протеин ја поддржува природната заштитна функција на чувствителната бебешка кожа

✔ Не содржи мириси кои предизвикуваа алергии

✔ ПХ неутрално и нежно за очите

✔ Ги минимизира алергиските реакции

✔ Дерматолошки потврдена толерантност со кожата. Бубхен е препорачан од акушерките и педијатрите

 

Начин на употреба:

Притиснете неколку капки од гелот за миење на рака, потоа измијте ја бебешката коса и тело и исплакнете темелно.

За доенчиња (од раѓање) и за целото семејство.

Сите производи за нега од Бубхен се тестирани и препорачани од страна на германското здружение за помош при алергии.

Нашето ветување за заштита на кожата:

Повеќе од 50 години Бубхен произведува производи за нега за заштита на чувствителната бебешка кожа. Интензивни истражувања, строги контроли, нашиот најдобар квалитет и темелна селекција на природни активни состојки за нега е нашето ветување за вас.