Геопром е вашиот партнер за развој на вашите додатоци во исхраната. Нови формули, капсулирање, блистирање, полнење на шишиња: рефус капсули , рефус блистери или готов производ: можеме да понудиме многу!
Ние ќе го создадеме вашиот производ со вашето име и вашиот бренд. Го следиме и работиме според европскиот правилник и нашиот тим на посветени професионалци се стреми да ги исполни сите барања на пазарот и да ги обезбеди сите потребни сертификати. Успешно соработуваме со бројни европски и африкански компании.
Во Геопром, нашата програма за проверка на квалитетот е обемна и детална. Ние сме посветени секогаш да обезбедиме безбедни производи со највисок квалитет. Низ целиот производен процес, од почетокот до крајниот производ извршуваме повеќе квалитативни проверки.
Геопром е ИСО 9001:2015, ХАСАП и ГМП сертифицирана компанија.

Нашиот тим ќе ви помогне со секое прашање или совет кој ви треба. Контактирајте не денеска.

По телефон: ++ 38922774101
Со е-пошта: geoprom@geoprom.com.mk

ВНЕСЕТЕ ГО ВАШЕТО ИМЕ
ВАШАТА ПОРАКА? SUPER_SIMPLE_FEEDBACK_VALID_ERRORS_EMAIL
ВЕ МОЛАМ ВАШАТА ПОРАКА