✔ Нежно ја чисти чувствителната кожа на бебето

✔ Камилицата делува смирувачки на кожата

✔ Не содржи конзерванси

✔ Содржи екстракт од камилица

✔ Идеално за употреба и кај возрасни

✔ Дерматолошки потврдена толерантност со кожата. Бубхен е препорачан од акушерките и педијатрите

 

Начин на употреба: Истријте од сапунот на рака а потоа нежно нанесете на бебешката кожа. Потоа исплакнете со вода.

Сите производи за нега од Бубхен се тестирани и препорачани од страна на германското здружение за помош при алергии.

Нашето ветување за заштита на кожата:

Повеќе од 50 години Бубхен произведува производи за нега за заштита на чувствителната бебешка кожа. Интензивни истражувања, строги контроли, нашиот најдобар квалитет и темелна селекција на природни активни состојки за нега е нашето ветување за вас.