✔ Интензивно ја негува чувстителната бебешка кожа на лицето и рацете. На кожата и ја дава потребната природна влажност

✔ Ја поддржува природната заштитна функција на чувстителната бебешка кожа

✔ Содржи бадемово масло

✔ Не содржи минерални масла и конзерванси

✔ Ги минимизира алергиските реакции

✔ Дерматолошки потврдена толерантност со кожата. Бубхен е препорачан од акушерките и педијатрите

 

Начин на употреба: После секое миење и капење нанесете тенок слој од кремата на лицето и рацете.
За доенчиња (од раѓање) и за целото семејство.

Сите производи за нега од Бубхен се тестирани и препорачани од страна на германското здружение за помош при алергии.

Нашето ветување за заштита на кожата:

Повеќе од 50 години Бубхен произведува производи за нега за заштита на чувствителната бебешка кожа. Интензивни истражувања, строги контроли, нашиот најдобар квалитет и темелна селекција на природни активни состојки за нега е нашето ветување за вас.