✔ Богатата формула со цинк оксид, камилица и пантенол спречува иритации и ја смирува чувствителната бебешка кожа

✔ Ги намалува иритациите на бебешката кожа во пределот на пелената уште од првото нанесување

✔ Формира заштитен слој на кожата кој дише и ефикасно ја отстранува влагата

✔ Не содржи минерални масла и конзерванси

✔ Ги минимизира алергиските реакции

✔ Дерматолошки потврдена толерантност со кожата. Бубхен е препорачан од акушерките и педијатрите

 

Начин на употреба:

Нанесете од кремата во пределот на пелената или на места каде бебешката кожа е иритирана.
За доенчиња (од раѓање).

Сите производи за нега од Бубхен се тестирани и препорачани од страна на германското здружение за помош при алергии.

Нашето ветување за заштита на кожата:

Повеќе од 50 години Бубхен произведува производи за нега за заштита на чувствителната бебешка кожа. Интензивни истражувања, строги контроли, нашиот најдобар квалитет и темелна селекција на природни активни состојки за нега е нашето ветување за вас.