Историја

Компанијата Геопром со седиште во Скопје, Македонија врши производство на додатоци во исхрана како и трговија/дистрибуција на додатоци во исхраната.
Основана во 1992 година како компанија во приватна сопственост, таа е специјализирана во снабдување на домашните компании со бебешка и детска козметика, додатоци во исхраната и фармацевтски производи. Со голем дистрибутивен капацитет, Геопром е добро препознатлив на македонскиот пазар за додатоци во исхраната, хербални лекови и бебешка козметика.
Нашите посветени напори дополнително придонесоа за успешни долгорочни деловни односи со многу европски компании како што се Krüger, Bübchen, Pharmabrands и Orkla Health.
Со текот на годините, Геопром постепено ги прошири своите активности и инвестира во производството на додатоци во исхраната и хербални лекови. Со стратешка определба за производство на производи со висок квалитет кои ги задоволуваат строгите стандарди, компанијата го прошири своето присуство на многу меѓународни пазари со својот сопствен бренд, како и со производи под друг компаниски бренд (договорно производство).

Капацитет
Опремени во согласност со ИСО 9001:2015, ХАСАП и ГМП стандардите, имаме капацитети од високо стандардизирана опрема за производство на додатоци во исхраната, гранични лекови и хербални лекови. Како резултат на континуираното вложување во истражување и развој на нашите капацитети, ние ја создадовме нашата производна линија на инкапсулирани орални дозирани форми (капсули).
Со цел континуирано да ги следиме потребите на нашите клиенти, спроведуваме договорно производство со компании заинтересирани за производство и пакување на додатоци во исхраната, гранични и хербални лекови.

Мисија
Нашата мисија е да ги подобриме здравствените стандарди со висококвалитетни производи усогласeни со законските барања, општествената одговорност и исполнување на барањата на нашите деловни партнери.

Визија
Нашата визија е да бидеме реномирани производители на додатоци во исхраната, кои произведуваат и дистрибуираат висококвалитетни производи кои придонесуваат за подобро здравје на нашите клиенти.